Find Houses and Apartments For Rent in the Netherlands - Only Expats

Back to results
*English below*

Volledig gemeubileerd 2-kamer appartement in hart van Oud Zuid aan de Nicolaas Maesstraat!

Ligging:
Het appartement is gelegen in stadsdeel Zuid vlakbij het Museumplein en de van Baerlestraat, op loopafstand van het Concertgebouw en de Albert Cuypmarkt. Er is een goede aansluiting met de Ring A10 via de S109 en S108. Met de fiets is het Centrum van Amsterdam makkelijk bereikbaar. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer. Schiphol is zeer goed bereikbaar met de auto en trein (vanaf Station Amsterdam Zuid.)

Indeling;
Het appartement bevindt zich op de eerste etage. Via het gezamenlijk trappenhuis betreed je de centrale hal. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. De grote slaapkamer van 25m2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een wasbak en een grote kastenwand. De ruime badkamer is voorzien van wasbak, ligbad en aparte douche. Deze is recent gemoderniseerd. De woonkamer aan de voorkant van het huis is volledig ingericht. Via de woonkamer is de woonkeuken te bereiken. Die is volledig voorzien incl wasmachine.

Bijzonderheden;
- Volledig gemeubileerd
- Beschikbaar vanaf 1 Juni 2019
- Zeer goed onderhouden
- 125,- per maand gas/water/licht

*English*

Fully furnished 2-room apartment in the heart of Old South on the Nicolaas Maesstraat!

Location:
The apartment is located in the South district near the Museumplein and the van Baerlestraat, within walking distance of the Concertgebouw and the Albert Cuyp market. There is a good connection with the Ring A10 via the S109 and S108. The Center of Amsterdam is easily accessible by bicycle. The apartment is conveniently located for public transport. Schiphol is very easily accessible by car and train (from Amsterdam Zuid Station.)

Layout;
The apartment is on the first floor. You enter the central hall via the joint staircase. All rooms can be reached from the hall. The large bedroom of 25m2 is located at the rear of the house. This is equipped with a sink and a large cupboard wall. The spacious bathroom has a sink, bathtub and separate shower. This has recently been modernized. The living room at the front of the house is fully furnished. The kitchen diner can be reached through the living room. That is fully equipped including washing machine.

Particularities;
- Fully furnished
- Available from 1 June 2019
- Very well maintained
- 125,- per month gas / water / electricity

Details

Location Amsterdam
Property Type Apartment
No. Bedrooms 1
No. Rooms 2
Area 72m2
Furnished Yes

Property Location

Contact the Agent/Owner

Interested in Similar Properties?

Find out first with our email alerts.