Find Houses and Apartments For Rent in the Netherlands - Only Expats

Back to results
Heerlijk licht appartement op de hoek van de Van Speijkstraat met de Zoutmanstraat. Midden in het geweldige Zeeheldenkwartier dus!
De woning ligt op de eerste etage. Binnenkomst in de gang met direct aan de rechterzijde de slaapkamer met toegang tot de badkamer met inloopdouche. Apart toilet op de gang. Hiernaast een ruimte met wasmachine/drogeraansluiting.
De ruime woonkamer met open keuken is heerlijk licht omdat de woning op een hoek ligt. De keuken is voorzien van een lekkere grote koelkast met vriesvak, 4-pits gasstel en een vaatwasser.
Ideale woning voor 1 persoon of een stel.

Huisvesting vergunning vereist!

*** ENGLISH ***

Lovely bright apartment on the corner of the Van Speijkstraat and the Zoutmanstraat. In the middle of the amazing Zeeheldenkwartier!
The house is on the first floor. Entry into the corridor with the bedroom on the right side with access to the bathroom with walk-in shower. Separate toilet in the hallway. A storage room with a washer/dryer connection.
The spacious living room with an open kitchen is wonderfully light because the house is on a corner and has large windows. The kitchen is equipped with a nice large fridge with freezer, 4-burner stove and a dishwasher.
Ideal home for 1 person or a couple.

Housing permit is required!

Details

Location The Hague
Property Type Apartment
No. Bedrooms 1
No. Rooms 2
Area 60m2
Furnished No
Bathrooms 1

Property Location

Contact the Agent/Owner

Interested in Similar Properties?

Find out first with our email alerts.