Find Houses and Apartments For Rent in the Netherlands - Only Expats

Back to results
Gemeubileerd appartement met een slaapkamer en tuin in de populaire wijk Wittevrouwen. De ligging in het hart van Wittevrouwen is ideaal t.o.v. diverse gezellige restaurants, caf's, winkels aan de Biltstraat, maar ook dicht bij het Griftpark. Het centrum van Utrecht is te voet of op de fiets zeer goed bereikbaar. Het appartement is gelegen op de begane grond.

Begane grond:
Gezamenlijke entree, hal, meterkast. Voordeur naar het appartement. Binnenkomst in de woonkamer met toegang naar de slaapkamer aan de straatzijde. De woonkamer geeft ook toegang tot de tuin en de keuken. De stadstuin is 18m2 groot.
De slaapkamer is voorzien van een twee persoons bed en een kleding kast. De keuken is voorzien van een koelkast, combi-oven, gaskookplaat, vaatwasser en een wasmachine. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

Bijzonderheden:
* Huur is inclusief gas, water, elektra en tv-internet
* Minimaal 12 maanden
* Waarborg staat gelijk aan n maand huur
* Maximaal n werkend persoon.
* Gemeubileerd

Afmetingen:
Woonkamer 424 x 273 + 285 x 245 cm
Slaapkamer 300 x 220 cm
Keuken 425 x 186 cm
Badkamer 193 x 175 cm
Tuin 647 x 228 cm
-----------------------------------------------------
Furnished apartment with garden in the popular district Wittevrouwen. Its location in the heart of Wittevrouwen is ideal with respect to several lively restaurants, cafes, shops on Biltstraat, but also close to the Griftpark. The center of Utrecht is on foot or by bike very easily accessible. The apartment is located on the ground floor.

Ground floor:
Communal entrance, hall. Front door to the apartment. Entry into the living room with access to the bedroom facing the street. The living room also gives access to the garden and the kitchen. The city garden is 18m2 large.
The bedroom has a double bed and a wardrobe. The kitchen includes a refrigerator, microwave oven, gas hob, dishwasher and washing machine. The bathroom has a shower, toilet and sink.

Specifics:
* Rent is including gas, water, electricity and TV Internet
* Minimum 12 months
* Deposit equals one month rent
* A maximum of one working person.
* Furnished

Dimensions
Living room 424 x 273 + 285 x 245 cm
Bedroom 300 x 220 cm
Kitchen 425 x 186 cm
Bathroom 193 x 175 cm
Garden 647 x 228 cm

Details

Location Utrecht
Property Type Apartment
No. Bedrooms 1
No. Rooms 2
Area 45m2
Furnished Yes

Property Location

Contact the Agent/Owner

Interested in Similar Properties?

Find out first with our email alerts.